x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Wil je graag buiten en op verschillende locaties werken? Kom ons team versterken en bouw met ons aan jouw en onze ambities! Vanwege onze groei zijn we op zoek naar een veldmedewerker die samen met onze collega’s diverse boringen op het land of in de waterbodem uitvoert voor milieukundig onderzoek.

Wat ga je doen?

Vanuit je standplaats in Middelharnis, Waardenburg of Zoetermeer voer je je werkzaamheden uit in heel Nederland, maar het accent ligt rond de eigen vestigingen van ATKB. In een klein team of zelfstandig word je verantwoordelijk voor de technische uitvoering van de boringen voor milieukundig (water-)bodemonderzoek. Hiervoor maak je onder meer op het land gebruik van onze mechanische boorstelling (Geoprobe) en op het water van onze vibrocorer, mini-vibrocorer en valbom. Je zorgt dat de apparatuur in orde is en je kunt kleine onderhoudswerkzaamheden aan de machines verrichten. Je schakelt hulp van collega’s in als dat nodig is. Op termijn krijg je een werkbus van ATKB ter beschikking. In deze functie kun je jezelf goed ontwikkelen en kun je doorgroeien. Zowel starters als kandidaten met ervaring kunnen reageren.

Jouw kracht en ervaring

Jouw mentaliteit vinden we net zo belangrijk als je skills. Nuchter, gedreven, collegiaal, nieuwsgierig en flexibel; deze eigenschappen zien we graag in onze nieuwe collega’s. Wat wij in jou hopen te vinden:

 • Een flexibele instelling, want het is geen 9 tot 5 baan;
 • Praktisch en oplossingsgericht;
 • Ervaring met het werken met machines, bij voorkeur ook op het water;
 • MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting civiele techniek, milieu- of cultuurtechniek;
 • In bezit van rijbewijs B;
 • Je bent bereid om de certificaten BRL SIKB 2000 & 2100 (nodig voor het uitvoeren van zelfstandig bodemonderzoek), VCA en rijbewijs E te halen.

ATKB biedt:

 • een zeer gevarieerde fulltime baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • marktconforme arbeidsvoorwaarden en ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
 • volop mogelijkheden om invulling te geven aan je eigen (persoonlijke) ontwikkeling;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • een professionele én informele werksfeer, uitdagende projecten en enthousiaste collega’s.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Karen Hofland, te bereiken via 088-1153200.

Heb je zin om het team met jouw kwaliteiten verder uit te bouwen? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar personeelszaken@at-kb.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.