x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

TRAINEESHIP BODEM & WATER (32/40 UUR PER WEEK)

Heb je interesse in vraagstukken rondom duurzaam bodem- en waterbeheer? Zie jij jezelf als een schakel in een interdisciplinair bedrijf dat Nederland klimaatrobuust wil houden en maken én ben je net klaar met je opleiding?
Kom dan bij ATKB de eerste stappen in je carrière zetten. Kom ons team versterken en bouw samen met ons aan jouw en onze ambities.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar enthousiaste starters met ambitie op het gebied van bodem, water en klimaat. De werkervaring hoef je nog niet te hebben, die kun je bij ons opdoen. Jouw standplaats wordt Waardenburg, Middelharnis, Zoetermeer of Wageningen.

Jouw kracht en nieuwsgierigheid
Jouw mentaliteit vinden we net zo belangrijk als je skills. Nuchter, gedreven, collegiaal, nieuwsgierig en passie voor ons mooie vakgebied; deze eigenschappen zien we graag in onze nieuwe collega. Daarnaast beschik je over het volgende:

 • je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding binnen het vakgebied Watermanagement, Soil, Water & Atmosphere, Earth Science of vergelijkbaar;
 • je hebt interesse in (water)bodemonderzoek, geo – en ecohydrologische vraagstukken, BREEAM en waterbergingsopgaves;
 • je bent een starter of je hebt een paar jaar werkervaring;
 • je kunt zelfstandig werken, maar werkt ook graag in een team;
 • je kunt goed communiceren, bent kritisch, praktisch en daadkrachtig; kortom een “doorgronder”, wat betekent dat je een vraag met beide handen vastpakt en het doorziet mét nieuwsgierigheid. Samen met je collega’s lever je het beste antwoord op de vraag van je opdrachtgever.
 • In verband met de veelvuldige communicatie met onze opdrachtgevers is het een vereiste dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst zowel in praten als schrijven.

Wat ga je precies doen?
Je gaat samenwerken met collega’s die net als jij willen bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Vanaf de eerste maand word je ondergedompeld in de praktijk met gevarieerde opdrachten op het gebied van (water)bodemonderzoek, grondwatermonitoring, geo- en ecohydrologie, BREEAM en meer. De projecten zijn uiteenlopend van aard, evenals onze klantenkring. Wanneer je voldoende ervaring hebt opgedaan binnen deze werkvelden bepaal je in welke richting je jezelf verder wilt ontwikkelen.

Wat kun je verwachten van het traineeship?
Samen met jou stippelen we de beste route uit zodat je uiteindelijk verantwoordelijk bent voor je eigen projecten. Je krijgt een vaste ervaren mentor toegewezen. Daarnaast volg je samen met enkele andere trainees diverse in- en externe trainingen en organiseren we snuffelstages bij de andere afdelingen binnen ATKB.

ATKB biedt:

 • een zeer gevarieerde baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • startsalaris dat snel met je mee groeit en goede arbeidsvoorwaarden;
 • een flexibele invulling van je werkuren, eventueel gedeeltelijk vanuit huis, in overleg met je leidinggevende;
 • volop mogelijkheden om invulling te geven aan je eigen (persoonlijke) ontwikkeling;
 • goede arbeidsvoorwaarden waaronder een telefoon, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, een uitstekende pensioenregeling en de mogelijkheid om deel te nemen aan het bedrijfsfitnessplan;
 • een professionele én informele werksfeer, uitdagende projecten en enthousiaste collega’s;
 • Volop opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden.

Info & Interesse?
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Martijn van Lochem, afdelingshoofd, te bereiken via 088-1153200. Heb je zin om het team met jouw kwaliteiten verder uit te bouwen? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar personeelszaken@at-kb.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.