x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Ben je werkzaam in het vakgebied van Bodem & Water en ben je op zoek naar een uitdagende functie? Of ben je een leidinggevende of planner in een andere branche en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word dan onze Teamleider uitvoering in Middelharnis. Woon je echter (te) ver van Middelharnis maar wel in de buurt van Zoetermeer en ben je onze geschikte kandidaat schroom dan niet om toch te reageren!

Dit krijg je
Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor de veldwerkers en bijbehorende veldwerkplanning van circa 8 veldonderzoekers. Je hebt een breed takenpakket met veel afwisseling. Je toekomstige collega’s beschrijven ATKB als een fijne werkplek waar jij de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en waar ook voldoende interne doorgroeimogelijkheden zijn. Daarnaast bieden we je het volgende aan (op basis van een fulltime dienstverband):

 • Een salaris vanaf € 4.000, - per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • 26 vakantiedagen en de optie om bij te kopen;
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer van € 0,21 per km en een vergoeding van € 0,39 per km voor zakelijke ritjes;
 • Mogelijkheid om thuis te werken met een passende thuiswerkvergoeding;
 • Een prachtige fietsleaseregeling en korting op de sportschool;
 • En uiteraard regelmatige gezellige personeelsuitjes.

Dit ga je doen

Als leidinggevende ben je het aanspreekpunt voor de veldonderzoekers. Je voert (beoordelings)gesprekken en werkoverleg, bewaakt de overall capaciteit en draagt zorg voor de juiste kennis en vaardigheden binnen het team. Je vervult een centrale rol bij het organiseren van de veldwerkzaamheden van de afdeling bodem en water. De planning stem je af met projectleiders, adviseurs en de veldonderzoekers. Tevens krijg je ruimte om het team uitvoering verder te ontwikkelen.

Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit:

 • Eindverantwoordelijk voor diverse projecten;
 • Het mede zorg dragen voor het materieel dat de veldonderzoekers nodig hebben en het adviseren van het afdelingshoofd hierover;
 • Het adviseren over het personeel (werving);
 • Het signaleren van veranderingen in de markt en wet- en regelgeving en hierop in kunnen spelen;
 • Het zorgen voor het up to date houden van kennis over nieuwe wet- en regelgeving van je team.

Dit ben jij

Voor deze functie zijn we op zoek naar een proactieve en zelfstandige kandidaat. Je hebt een aantal jaren leiding gegeven en/of je wil je daarin (verder) ontwikkelen. Je weet collega’s te motiveren en gaat graag in gesprek met hen. Je draagt de verantwoordelijk voor diverse projecten die naast elkaar lopen, daarom is het belangrijk dat je goed het overzicht kan houden. Hierbij maak je gebruik van jouw organisatorische skills. Daarnaast beschik je over:

 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • Goede organisatorische kwaliteiten;
 • Een HBO opleiding (pre);
 • Stressbestendigheid en sensitiviteit;

Hier ga je werken
Binnen onze organisatie hebben we ruim 130 medewerkers, verdeeld over vijf verschillende vestigingen en afdelingen. Je wordt onderdeel van de afdeling Bodem & Water. Je komt te werken op de vestiging Middelharnis of Zoetermeer.

Tijdens een persoonlijke ontmoeting vertellen we graag meer over de organisatie.

ATKB is een groeiende en dynamische organisatie met een down-to-earth mentaliteit. In ons werk staan drie kernwaarden centraal die de essentie van wie we zien en wat we doen weerspiegelen: ‘oog voor mensen’, ‘werken vanuit vertrouwen’ en ‘innovatie’. We beschouwen onszelf ook wel als de ‘Doorgronders’- gedreven specialisten die vastberaden werken om de beste antwoorden naar boven te halen. Onze benadering is deskundig praktisch, nuchter, nieuwsgierig en wendbaar.

Solliciteren/ meer informatie
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Wibo Verhulst, huidige teamleider, te bereiken via 088-1153200. Heb je zin om het team met jouw kwaliteiten verder uit te bouwen? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar personeelszaken@at-kb.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.