x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Ben je een milieukundige die de advieswereld door en door kent en graag verder bouwt aan een enthousiast team?

Lees dan snel verder, want ATKB zoekt een

TEAMLEIDER / senior projectleider bodem & Water

Middelharnis, 32-40 uur.

Hier sta je voor en ga je voor
Met jouw kennis en ervaring binnen de advieswereld heb je alles in huis om het team Bodem & Water in Middelharnis te leiden en te laten ontwikkelen. Het team bestaat uit een projectleider en adviseurs en jij zorgt voor de werkverdeling binnen het team en organiseert werkoverleg. Je voert ontwikkelings- en beoordelingsgespreken, bewaakt de capaciteit en stuurt op de juiste balans tussen ervaring, kennis en vaardigheden. Daarnaast onderhoud je klantcontact (relatiebeheer) en zie je nieuwe mogelijkheden voor ATKB. Je begeleidt inschrijvingen in aanbestedingstrajecten en bent verantwoordelijk voor (raam)contracten. Binnen contracten en projecten delegeer je inhoudelijke taken naar projectleiders en adviseurs; je werkt daarbij samen met verschillende collega’s, zowel binnen als buiten het eigen team.

De vacature biedt meer dan alleen uitdaging
ATKB is een groeiende en dynamische organisatie waar de kernwaarden ‘oog voor mensen’, ‘werken vanuit vertrouwen’ en ‘innovatie’ in het werk erg belangrijk zijn. Deskundig, praktisch, nuchter, nieuwsgierig en wendbaar. Dat is de kracht waarmee ATKB als onafhankelijk adviesbureau oplossingen biedt voor complexe vraagstukken op het gebied van natuur en leefomgeving. We noemen onszelf dan ook wel Doorgronders: vastberaden specialisten die de beste antwoorden naar boven halen. Onze adviezen leveren wij voornamelijk aan overheden, terreinbeheerders, aannemers, bouwers/ontwikkelaars en bedrijfsleven.. Onze adviezen zijn gebaseerd op gegevens die wij het liefst zelf buiten verzamelen. Gewoon met de voeten in de klei. Wij hebben vijf vestigingen (Assen, Middelharnis, Waardenburg, Wageningen en Zoetermeer).

Met de functie biedt ATKB je een breed takenpakket en veel afwisseling. Er is binnen ATKB veel aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers. Naast een fijne werkomgeving en deze uitdagende functie biedt ATKB een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je hebt veel vrijheid om je werk zelf in te delen en het is (in overleg) mogelijk om deels vanuit huis te werken. ATKB is een professionele en informele organisatie van ruim 130 medewerkers, die staan voor alles wat te maken heeft met natuur en leefomgeving.

Wat vragen we van jou?

Jouw mentaliteit vinden we net zo belangrijk als je skills. Nuchter, gedreven, collegiaal, nieuwsgierig en passie voor ons mooie vakgebied; deze eigenschappen zien we graag in onze nieuwe collega’s. Daarnaast beschik je over de volgende vaardigheden:

  • Expertise: ruime ervaring op het gebied van het begeleiden van (langdurige) projecten
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving en procedures
  • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring
  • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO-niveau
  • Commerciële en financiële vaardigheden

Info & Interesse?
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Martijn van Lochem, afdelingshoofd, te bereiken via 088-1153200. Heb je zin om het team met jouw kwaliteiten verder uit te bouwen? Stuur dan je CV met motivatiebrief voor naar (personeelszaken@at-kb.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.