x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

De vraag naar een duurzame, schone en toekomstbestendige leefomgeving blijft groeien. Wil jij als projectleider bodem & water een bijdrage leveren aan de kwaliteit van onze leefomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit krijg je
Als projectleider bodem & water ben je binnen ATKB het aanspreekpunt voor diverse projecten op gebied van water, bodemkwaliteit, grondverzet, partijkeuringen en baggeren. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en groei van het team. Je toekomstige collega’s beschrijven ATKB als een fijne werkplek waar jij de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en voldoende doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie hebt. Daarnaast bieden we je het volgende aan (op basis van een fulltime dienstverband):

 • Een salaris tussen de € 3.500,- en € 5.750,- (afhankelijk van opleiding en ervaring);
 • 26 vakantiedagen en de optie om bij te kopen;
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer van € 0,23 per km (je standplaats bepalen we samen met jou);
 • Mogelijkheid om thuis te werken met een passende thuiswerkvergoeding;
 • Een prachtige fietsleaseregeling en korting op de sportschool;
 • En uiteraard regelmatige gezellige personeelsuitjes.

Dit ga je doen

In de rol van projectleider bodem & water ben je de spil in onze projecten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de financiën, inhoudelijke aspecten en voor de operationele aansturing van het projectteam. Dit omvat onder andere het toewijzen van taken aan projectmedewerkers en adviseurs, zoals het opstellen van offertes en rapportages. Daarnaast kun je goed inspelen op de wensen en eisen van je opdrachtgevers en hecht jij waarde aan het belang van een goede relatie met opdrachtgevers. Je vormt de brug tussen het team van deskundigen en onze gewaarde klanten. Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit:

 • Verantwoordelijk voor het (laten) schrijven van offertes;
 • Het zorgdragen voor een adequate planning en uitvoering van het werk;
 • De kwaliteitsborging van de lopende projecten;
 • Je draagt bij aan de groei van het team door o.a. je kennis te delen met (nieuwe) collega’s en hen te begeleiden in de werkzaamheden.


Dit ben jij
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de geleverde kwaliteit van het eigen en van het uitbestede werk. Jij weet mensen in beweging te zetten en de juiste experts te betrekken om projecten succesvol te voltooien. Om deze functie goed uit te kunnen voeren zijn we op zoek naar een werknemer met:

 • Een afgeronde Hbo- of Wo-opleiding in de richting van aardewetenschappen, milieukunde of vergelijkbaar;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als projectleider;
 • Kennis op gebied van water, bodemkwaliteit, grondverzet, partijkeuringen en/of baggeren;
 • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om klantrelaties op te bouwen.

Hier ga je werken
ATKB is een groeiende en dynamische organisatie met een down-to-earth mentaliteit. In ons werk staan drie kernwaarden centraal die de essentie van wie we zijn en wat we doen weerspiegelen: ‘oog voor mensen’, ‘werken vanuit vertrouwen’ en ‘innovatie’. We beschouwen onszelf ook wel als de ‘Doorgronders’- gedreven specialisten die vastberaden werken om de beste antwoorden naar boven te halen. Onze benadering is deskundig praktisch, nuchter, nieuwsgierig en wendbaar.

Bij ons werken ruim 130 medewerkers, verspreid over vijf verschillende vestigingen. Je werkt regelmatig samen met collega’s van andere vestigingen en, afhankelijk van het type projecten, andere afdelingen. We vertellen je graag meer over de organisatie tijdens een persoonlijke kennismaking.

Solliciteren/ meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ruud Vink, afdelingshoofd, te bereiken via 088-1153200. Heb je zin om het team met jouw kwaliteiten verder uit te bouwen? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar personeelszaken@at-kb.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.