x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Nederland staat de komende jaren voor grote uitdagingen in de ondergrond, mede door de energietransitie en klimaatadaptatie. Wil je hier aan bijdragen? Zet dan bij ATKB je eerste stappen in je carrière. Kom ons team versterken en bouw samen met ons aan jouw en onze ambities.

TRAINEE GEOFYSISCH ONDERZOEK

32 - 40 uur, standplaats Zoetermeer

Dit is je uitdaging

Deze functie biedt jou een uitgelezen kans om de (soms ongewenste) verrassingen in de ondergrond te ontdekken en in beeld te brengen. Als trainee geofysisch onderzoek krijg je een erg afwisselende functie. De éne dag rijd je met de grondradar door het land om data te verzamelen, de andere dag ben je bezig om de onderzoeksgegevens te verwerken tot een mooi en helder resultaat met behulp van GIS. Bij het team Geofysisch Onderzoek en Visualisaties werk je met de nieuwste technieken. Je wordt intern opgeleid waarbij je al heel snel zelf werkzaamheden gaat oppakken. Na verloop van tijd is het mogelijk dat je heel ATKB ondersteunt met GIS- en tekenwerk.

Wat vragen wij van jou?

Je mentaliteit is voor ons net zo belangrijk als je vaardigheden. Je gaat op pad met kostbare apparatuur en werkt op uitdagende locaties, waardoor een sterk verantwoordelijkheidsgevoel noodzakelijk is.

Daarnaast sluit je profiel aan bij de volgende punten:

 • flexibel, gedreven, collegiaal en leergierig
 • je bent communicatief sterk
 • je houdt er van om zowel buiten als binnen aan het werk te zijn
 • je hebt ervaring met de uitvoering van veldwerk met grondradarsystemen of wil hiervoor opgeleid worden
 • je hebt ervaring met GIS/CAD, dit is een pré
 • je bent handig; je kunt ondersteuning bieden in het beheer en onderhoud van materieel
 • je hebt minimaal een afgeronde opleiding op HBO/WO-niveau (bij voorkeur werktuigbouwkunde of civieltechnisch)
 • je bent in bezit van rijbewijs B

Wij zijn doorgronders

ATKB is een groeiende en dynamische organisatie waar de kernwaarden ‘oog voor mensen’, ‘werken vanuit vertrouwen’ en ‘innovatie’ in het werk erg belangrijk zijn. Deskundig, praktisch, nuchter, nieuwsgierig en wendbaar. Dat is de kracht waarmee ATKB als onafhankelijk adviesbureau oplossingen bieden voor complexe vraagstukken op het gebied van natuur en leefomgeving. We noemen onszelf dan ook wel Doorgronders: vastberaden specialisten die de beste antwoorden naar boven halen. Onze adviezen leveren wij voornamelijk aan overheden, terreinbeheerders en bedrijfsleven etc.. Onze adviezen zijn gebaseerd op gegevens die wij het liefst zelf buiten verzamelen. Gewoon met de voeten in de klei. Wij hebben vijf vestigingen (Assen, Middelharnis, Waardenburg, Wageningen en Zoetermeer).

De vacature biedt meer dan alleen uitdaging

Er is binnen ATKB veel aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers. Naast een fijne werkomgeving en deze veelzijdige functie biedt ATKB een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Er is veel oog voor de ontwikkeling van medewerkers. Je komt te werken in een professionele en informele organisatie van ruim 130 medewerkers, die staan voor alles wat te maken heeft met natuur en leefomgeving.

ATKB biedt:

 • Samen met jou stippelen we de beste route uit zodat je uiteindelijk verantwoordelijk bent voor je eigen projecten.
 • Aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband
 • Platte, informele organisatie, plezierige werksfeer in een klein team met 3 personen.
 • Reiskostenvergoeding en deelname aan pensioenregeling
 • Fietsplan en jaarlijks vitaliteitsbudget
 • Uitdagend werk waar je helemaal in op kunt gaan

Is je interesse gewekt?

Heb je zin om ons team aan te vullen met jouw kwaliteiten? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar personeelszaken@at-kb.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met personeelszaken, 088-1153200.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.