x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Ben je een proactieve en klantgerichte ecoloog en wil je zorgen voor behoudt en verbetering van de biodiversiteit? Kom dan bij ons werken als projectleider!

Je coördineert en voert samen met collega’s diverse projecten uit. Je bent verantwoordelijk voor zowel de ecologische inhoud als de planning en de financiën. De projecten spelen zich af in zowel landelijk als stedelijk gebied. Je draagt zorg voor de uitvoering van inventarisatie- en monitoringsonderzoeken naar verschillende soortgroepen, zowel flora als fauna. Dit doe je voor verschillende opdrachtgevers waaronder overheden en natuur-beherende organisaties. Je gebruikt hierbij je kennis van verschillende onderzoeksprotocollen. Onder jouw verantwoordelijkheid laat je offertes en rapportages opstellen en stuurt adviseurs aan. Je draagt zorg voor de financiën van de projecten. Tenslotte kun je goed inspelen op de wensen en eisen van onze opdrachtgevers en hecht je veel waarde aan het belang van een goede relatie met hen.

Je hebt plezier in het onderhouden van contacten met opdrachtgevers en het plegen van acquisitie. Je bent een teamplayer, die beschikt over zeer goede communicatieve eigenschappen, zowel mondeling als ook (en vooral!) schriftelijk.

Wat vragen wij van jou

  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal Hbo-niveau richting ecologie of bos- en natuurbeheer;
  • Je bent al minimaal 5 jaar aan het werk als projectleider en hebt ervaring met het begeleiden van meerdere complexe projecten;
  • Je hebt goede kennis van minimaal één soortengroep van de soortengroepen flora, broedvogels, insecten, amfibieën en reptielen;
  • Je hebt kennis van onderzoeksprotocollen voor verschillenden soortengroepen; zowel flora als fauna;
  • Je houdt ervan om mensen te enthousiasmeren;
  • Je hebt een positief-kritische blik en kijkt altijd naar mogelijke (interne) verbeterpunten.

Wij zijn doorgronders
ATKB is een groeiende en dynamische organisatie waar de kernwaarden ‘oog voor mensen’, ‘werken vanuit vertrouwen’ en ‘innovatie’ in het werk erg belangrijk zijn. Deskundig, praktisch, nuchter en wendbaar, dat is de kracht waarmee wij als onafhankelijk adviesbureau oplossingen bieden voor complexe vraagstukken op het gebied van bodem, water & ruimte, ecologie en asbest. We noemen onszelf dan ook wel Doorgronders: vastberaden specialisten die de beste antwoorden naar boven halen. Onze adviezen, die wij voornamelijk leveren aan overheid en bedrijfsleven, baseren we op gegevens die wij het liefst zelf buiten verzamelen, met de voeten in de klei. Wij werken vanuit vijf vestigingen (Assen, Middelharnis, Waardenburg, Wageningen en Zoetermeer). Informatie over de productgroep inventarisatie en monitoring is te vinden op ATKB | Inventarisatie en monitoring (at-kb.nl), informatie over BREEAM staat ATKB | Ecologisch advies in een vroeg stadium levert punten op voor BREEAM-NL (at-kb.nl).

De vacature biedt meer dan alleen uitdaging

Er is binnen ATKB veel aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers. Naast een fijne werkomgeving en deze veelzijdige functie biedt ATKB een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vitaliteitsbudget en een leasefietsplan. Er is veel oog voor de ontwikkeling van medewerkers. Je komt te werken in een professionele en informele organisatie van ruim 130 medewerkers, die staan voor alles wat te maken heeft met natuur en leefomgeving.

Nog vragen?

André Kloosterman neemt graag de tijd om antwoord te geven op al jouw vragen via 088-1153200.

Is je interesse gewekt?

Stuur dan je CV met motivatiebrief naar personeelszaken: personeelszaken@at-kb.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.