x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Als KAM coördinator zorg je ervoor dat alle KAM-gerelateerde aspecten bij ATKB efficiënt en effectief worden georganiseerd en iedereen precies weet wat er allemaal moet gebeuren om veilig, betrouwbaar en volgens alle vigerende wet- en regelgeving te werken.

Je bent verantwoordelijk voor het borgen, verbeteren en onderhouden van het gehele KAM-systeem binnen de organisatie en alle daaraan gekoppelde certificeringen (ISO9001, SCL Trede 3, VCA, CO2-prestatieladder Trede 3, BRL SIKB 1000/2000/2100/6000) en de bedrijfshulpverlening. Je werkt daarbij thema-afhankelijk samen met KAM- verantwoordelijken uit de afdelingen.

Dit krijg je
Je krijgt veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en groei van de organisatie. Daarnaast bieden we je het volgende aan (op basis van een fulltime dienstverband):

 • Een goed salaris vanaf € 5.000,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • 26 vakantiedagen en de optie om dagen bij te kopen;
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer van € 0,23 per km;
 • Mogelijkheid om thuis te werken met een passende thuiswerkvergoeding;
 • Je standplaats bepalen we samen met jou;
 • Een prachtige leasefietsregeling en korting op de sportschool;
 • Een vitaliteitsbudget van €175,- per jaar;
 • En uiteraard regelmatige gezellige personeelsuitjes.

Dit ga je doen

Je zorgt voor het verhogen van het kwaliteits- en veiligheidsbewustzijn binnen de organisatie waarbij je kennis en ontwikkelingen m.b.t. wet- en regelgeving, vernieuwingen in systemen en methodieken bijhoudt en verzamelt.
Je initieert, begeleidt en realiseert in- en externe audits, werkplekinspecties, gedragsobservaties, risico-inventarisaties en coördineert de afwikkeling van bevindingen hieruit.
Je begeleidt en coacht de KAM verantwoordelijken en onderhoudt contacten met externe partijen zoals certificerende instanties en gespecialiseerde zzp-ers.
Je rapporteert aan de directie, maar informeert en adviseert het volledige management. Je stelt periodieke managementrapportages over MVO, veiligheid, kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu op.
Je bent de preventiemedewerker binnen ATKB en geeft collega’s vanuit die rol (on)gevraagd advies. Je bent medeverantwoordelijk voor het MVO beleid en de bijbehorende werkgroep.
Tenslotte ben je Hoofd BHV.

Dit ben jij
Je hebt meerdere jaren ervaring in dit vakgebied en hebt oog en liefde voor de natuur en leefomgeving.

 • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een opleiding op het gebied van veiligheidskunde of kwaliteitsmanagement afgerond;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs;
 • Je hebt goede kennis van wet- en regelgeving m.b.t. kwaliteit, veiligheid, Arbo en milieu en je begrijpt hoe deze laatste in elkaar zit;
 • Je hebt goede kennis van VCA, ISO 9001, SCL en eventueel de CO2-Prestatieladder;
 • Je kunt medewerkers overtuigen, draagvlak creëren, instrueren en enthousiasmeren voor alle KAM-onderwerpen middels een proactieve houding en door pragmatisch, geordend en gestructureerd te werken;
 • Je bent digitaal vaardig, hebt affiniteit met processen en hebt een pragmatische en flexibele instelling;
 • Ervaring met ISO 27001, BRL 1000/200/2100/6000 en MVO is een pré.

Hier ga je werken
ATKB is een groeiende en dynamische organisatie met een down-to-earth mentaliteit. In ons werk staan drie kernwaarden centraal die de essentie van wie we zien en wat we doen weerspiegelen: ‘oog voor mensen’, ‘werken vanuit vertrouwen’ en ‘innovatie’. We beschouwen onszelf ook wel als de ‘Doorgronders’: gedreven specialisten die vastberaden werken om de beste antwoorden naar boven te halen. Onze benadering is deskundig praktisch, nuchter, nieuwsgierig en wendbaar.

Solliciteren/ meer informatie
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Noël Boom (commercieel directeur, directievertegenwoordiger KAM) te bereiken via 06-26314117. Heb je zin om ons bedrijf met jouw kwaliteiten verder uit te bouwen? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar personeelszaken@at-kb.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.