x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Word jij gelukkig van het voeren van diverse soorten administraties en sta je graag interne klanten te woord? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons HR team wil versterken!

Werkervaring of juist net afgestudeerd? Voel je welkom om te solliciteren, wij vinden het vooral belangrijk dat je past binnen ons team en de organisatie. Samen leren we graag!

De vacature biedt meer dan alleen uitdaging

ATKB is een groeiende en dynamische organisatie waar de kernwaarden ‘oog voor mensen’, ‘werken vanuit vertrouwen’ en ‘innovatie’ in het werk erg belangrijk zijn. Deskundig, praktisch, nuchter, nieuwsgierig en wendbaar. Dat is de kracht waarmee ATKB als onafhankelijk adviesbureau oplossingen bieden voor complexe vraagstukken op het gebied van natuur en leefomgeving. We noemen onszelf dan ook wel Doorgronders: vastberaden specialisten die de beste antwoorden naar boven halen. Onze adviezen leveren wij voornamelijk aan overheden, terreinbeheerders en bedrijfsleven etc.. Onze adviezen zijn gebaseerd op gegevens die wij het liefst zelf buiten verzamelen. Gewoon met de voeten in de klei. Wij hebben vijf vestigingen (Assen, Middelharnis, Waardenburg, Wageningen en Zoetermeer).

Er is binnen ATKB veel aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers. Naast een fijne werkomgeving en deze veelzijdige functie biedt ATKB een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een professionele en informele organisatie van ruim 130 medewerkers, die staan voor alles wat te maken heeft met natuur en leefomgeving.

Dit zijn o.a. je taken en verantwoordelijkheden

 • Je verwerkt ziek- en herstelmeldingen
 • Je verzorgt de administratie van verlof- en overuren en beantwoordt vragen hierover
 • Je verzorgt het administratieve proces rondom de in-, door- en uitstroom van medewerkers
 • Je ondersteunt werving- en selectieprocedures voor nieuw personeel
 • Je verwerkt gegevens in de (digitale) personeelsdossiers en verzorgt diverse rapportages
 • Je ondersteunt het team in de breedte

Wat vragen wij van jou?

 • MBO werk- en denkniveau, opleiding en/of werkervaring op het gebied van HR is een pré maar geen must
 • Je kunt het overzicht bewaren in een dynamische omgeving
 • Je bent communicatief sterk
 • Je bent accuraat, dienstverlenend en proactief
 • Beschikbaarheid op de vrijdagen, de overige dagen vullen we graag samen met jou in. Werken onder schooltijd behoort ook tot de mogelijkheden.

Nog vragen?

Mocht je vragen hebben over inhoud van de functie dan is Karen Hofland van harte bereid deze te beantwoorden. Je kunt Karen bellen op 06-82013255.

Is je interesse gewekt?

Stuur dan je cv met motivatiebrief naar personeelszaken: personeelszaken@at-kb.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.