x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Klimaatadaptatie gaat vaak samen met aanpassingen in de ondergrond. Maar passen deze aanpassingen tussen de bestaande ondergrondse infrastructuur? En waar is er nog ruimte voor verdere ontwikkeling? Een nog crucialere vraag: liggen de bestaande kabels en leidingen zoals oorspronkelijk verwacht?

Het antwoord op deze vraag is te vinden in de innovatieve technologie van 3D-grondradar. Hiermee gaan we verder dan het oppervlak en kijken we onder de grond. We visualiseren nauwkeurig de bestaande ondergrondse infrastructuur en bieden heldere inzichten in waar nog ongebruikte ruimte beschikbaar is voor toekomstige aanpassingen en ontwikkelingen.

Met de 3D-grondradar nemen wij eenvoudig een kijkje onder de grond. Wij brengen de bestaande ondergrondse infrastructuur in beeld en geven aan waar ruimte beschikbaar is. Bekijk het filmpje om te zien hoe wij dat doen. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de mogelijkheden en resultaten die deze geavanceerde tool biedt.

Neem voor meer informatie contact op met Noël Boom, commercieel directeur, via 088-1153200 of info@at-kb.nl.