x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Heb je minimaal 2 jaar werkervaring, maar wil je graag een andere baan waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt? Kom dan 26 mei naar Sustainable Switch: de duurzame carrièrebeurs voor professionals!

Bezoek de bedrijvenmarkt, doe mee aan één van de workshops en laat je inspireren door de verhalen van andere professionals over hun duurzame Switch.

Ga vrijblijvend in gesprek met bijna 30 organisaties die actief zijn op het gebied van duurzaamheid. Van overheid tot adviesbureau, van startups tot grote bedrijven: je ontmoet ze op de bedrijvenmarkt of tijdens één van de workshops.

Ook wij zijn er bij en zien je graag daar!

➡ Meld je gratis aan op https://lnkd.in/gRyjGX9b. Wacht niet te lang, want de workshops zitten snel vol. De bedrijvenmarkt is na aanmelding altijd vrij toegankelijk.