x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Met deze overeenkomst zijn wij de komende 2 jaar, en met verlengingen 4 jaar, verzekerd van mooie projecten in de buurt van onze vestigingen in Middelharnis en Zoetermeer.

De gemeente Westland ligt in Zuid-Holland en bestaat uit elf dorpskernen, waaronder Naaldwijk, Monster en ’s Gravenzande. Het landoppervlakte beslaat bijna 8000 hectare en circa 1000 hectare water.

Voor de gemeente Westland zullen wij bodemonderzoeken, waterbodemonderzoeken en verhardingsonderzoeken uitvoeren om de kwaliteit van de bodem, waterbodem en verhardingen in kaart te brengen en de (indicatieve) hergebruiksmogelijkheden te bepalen.

Wanneer verontreinigingen worden aangetoond is het nodig om een plan te maken hoe er met deze verontreiniging kan worden omgegaan. Wanneer een (water)bodemsanering nodig is dan zetten wij onze milieukundig begeleiders in en begeleiden wij de sanering.

Duurzaam ondernemen
De gemeente Westland wil een bijdrage leveren aan het vergroten van de kansen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarom zal ATKB een deel van haar omzet in deze opdracht besteden aan Social Return on Investment.

Ook gebruiken wij onze BioBuis waar het kan. De BioBuis is een peilbuis gemaakt van aardappelzetmeel. De gangbare peilbuizen zijn van HDPE en blijven veelal achter in de bodem. Door gebruik te maken van de BioBuis blijft er minder plastic achter in de bodem. De BioBuizen lossen na verloop van tijd op.
Onze veldwerkers tanken zoveel mogelijk 100% HVO diesel en we maken gebruik van eigen elektrische deelauto’s.